Menu:

Zoeken:

Nieuw:

Stir it Up
Bestel Mar
Oh Carol
Auf der Autobahn
Apache

Bestellijst:

Leeg

Hoe het werkt

Welkom bij muziekopmaat.info, dé site voor al je muziekarrangementen!
Muziekopmaat.info staat voor duidelijk, compleet en snel.
 
Duidelijk:
- alle arrangementen voor slechts € 19,50 per stuk
- eenvoudig online bestellen
- arrangementen die nagenoeg elke kapel kan spelen
Compleet:
- alle gewenste partijen voor dezelfde prijs
- geen extra kosten voor extra partijen
- partituur wordt standaard meegezonden
- de nieuwste hits
Snel:
- direct online bestellen
- betalen kan ook later
- levering binnen twee weken per e-mail als pdf-bestand

In de catalogus staan alle arrangementen op alfabetische volgorde die door muziekopmaat.info worden aangeboden. Wanneer je op een titel klikt vind je hier meer informatie over het nummer en het arrangement. Van de meeste arrangementen kun je tevens een voorbeeldpartij bekijken. Hierdoor kun je een beeld krijgen van de manier waarop het arrangement is geschreven. Bij sommige nummers is het tevens mogelijk om een mp3 te beluisteren.

Hoe bestellen?
Wanneer je een nummer wilt bestellen ga je naar de catalogus en klik je op 'Toevoegen'. Het nummer verschijnt nu automatisch in de bestellijst in de rechterkolom op het scherm.
Als je alle gewenste arrangementen aan de bestellijst hebt toegevoegd ga je naar 'Bestellen' in de linker menubalk. Hier vul je de adresgegevens in waar de bestelling naar verzonden moet worden. Hierna kruis je de gewenste partijen aan en bij 'Opmerkingen/extra partijen' kun je eventueel nog extra gewenste partijen toevoegen. Tevens kun je direct zien welke nummers je hebt besteld en wat de totale kosten voor deze bestelling zijn. Je kunt zoveel nummers tegelijk bestellen als je zelf wilt.
Elk arrangement kost € 19,50 en alle gewenste partijen, inclusief directiepartij, worden voor dit bedrag toegezonden. Let op! Slagwerkpartijen worden niet meegeleverd.

Na het invullen van alle gegevens en de gewenste partijen klik je op 'Versturen'. De bestelling ligt nu binnen twee weken op de deurmat. Uiteraard doen wij altijd ons best om de muziek eerder te verzenden.

Muziekopmaat.info; duidelijk, compleet en snel!